Geniet
jaarrond
van vers fruit

Winter - Lente - Zomer - Herfst

Wij leveren citrus en druiven. Jaarrond.

De toekomst

begint vandaag

Loyaliteit is voor ons een belangrijke waarde. We hechten waarde aan langdurige relaties en weten dat we optimaal kunnen presteren in een onafhankelijke omgeving. Zo kunnen we als “private-owned company” sneller besluiten nemen en samen pro-actief ondernemen met onze telers, leveranciers en afnemers.

Relaties in ons netwerk vertrouwen op het wederzijdse belang waardoor we meer naar elkaar omkijken. In de toekomst bouwen we samen verder aan nieuwe businessmodellen, zoeken we actief naar ketenintegratie en betrekken we de retailer bij de teeltprocessen. Zo vervullen we steeds meer de rol als serviceprovider naast het informeren en innoveren.

Waar we

nu staan

In 2011 startten we vol vertrouwen aan ons avontuur. We wilden het anders, beter. We wilden samen met de telers, leveranciers en afnemers ondernemen. Respectvol. Gezamenlijk doelen stellen en concepten ontwikkelen.

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Inmiddels is DSI een uiterst stabiele, innovatieve en betrouwbare partner.
Daar zijn we trots op.

Ons

Verhaal

Direct Source International is gebouwd op respect en vertrouwen. Op jarenlange kennis van de markt en een diepe wens om het anders te doen. Om meer te kijken naar de echte behoefte van de markt. Om de kennis in te zetten voor nieuwe modellen en baanbrekende samenwerkingsvormen.

Van, voor en door ondernemers. Met respect voor elke schakel in de keten. Voor een gezamenlijk streven om het beste eruit te halen voor iedereen. Voor nu en in de toekomst.